tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post3097159771851723199..comments2023-12-25T17:05:37.311+03:00Comments on Sevgiden Esintiler: Biber Salçası TarifiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-36098461054816883802016-09-02T21:50:27.956+03:002016-09-02T21:50:27.956+03:0015kilo armut tabir edilen domates 15kilo kirmizi b...15kilo armut tabir edilen domates 15kilo kirmizi biber aldım .yikadiktan sonra içini temizledim ve dogradim.akşam kaynattim 2saat kadar ve sabaha kadar bekledi.kahvaltılı yaptıktan sonra balkonumda metal olan suzgecten suzdum kabuklarını ayırdım daha sonra tespitlere döktüm tuzunu attım kalin tuz kullandim balkona güneşe koydum tepsilerin altına sehpa koydum günde 2veya 3kere karıştırdım .nefis oldu rabbim nimetlerine şükürler olsun .allah olmayanlarada versin.yaklaşık 6kilo kadar salcam oldu tahminimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-46770770753110475832015-12-09T00:50:13.825+02:002015-12-09T00:50:13.825+02:005 kilo bibetden kaynatma yöntemiyle ne kadar salça...5 kilo bibetden kaynatma yöntemiyle ne kadar salça çıkıyor acaba kaç kilo veya kaç kavanozAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-62271103752548178132015-09-13T16:13:49.722+03:002015-09-13T16:13:49.722+03:00Kaç kilo biber den kaç kilo salca çıkıyor acaba. Kaç kilo biber den kaç kilo salca çıkıyor acaba. Rukiyenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-46744461730952517062014-06-19T11:53:24.395+03:002014-06-19T11:53:24.395+03:00Organik gayet güzel bir tarif olmuş…Organik gayet güzel bir tarif olmuş…biber salçasıhttp://www.antepdukkani.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-83402181528648780152013-09-09T15:55:32.950+03:002013-09-09T15:55:32.950+03:00bu kokuyu giderebilirmiyim ,yoksa salçamı çöpe atı...bu kokuyu giderebilirmiyim ,yoksa salçamı çöpe atıcam...<br />NSShttps://www.blogger.com/profile/01552328067111417468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-16325443382626159792013-09-09T15:55:21.365+03:002013-09-09T15:55:21.365+03:00bu kokuyu giderebilirmiyim ,yoksa salçamı çöpe atı...bu kokuyu giderebilirmiyim ,yoksa salçamı çöpe atıcam...<br />NSShttps://www.blogger.com/profile/01552328067111417468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-57715311279693379432013-09-07T21:33:49.935+03:002013-09-07T21:33:49.935+03:00NSS salçayı karıştırmadan uzun süre güneş altında ...NSS salçayı karıştırmadan uzun süre güneş altında bıraktıysanız olabilir.. Yada salça da kullandığınız domates yada biberler çok eziklerden değildir inşallah.. Bir yerde duymuştum domatesiniz ne kadar lezzetli olursa salçanız da o derece lezzetli olacaktır diye o misal.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-75410001716626162732013-09-07T15:03:53.029+03:002013-09-07T15:03:53.029+03:00karışık salçayı güneşte olgunlaştırırken kötü bir ...karışık salçayı güneşte olgunlaştırırken kötü bir koku oluştu,daha önce yaptıklarımda hiç olmayan kokunun nedeni nedir acaba,<br />sevgilerNSShttps://www.blogger.com/profile/01552328067111417468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-58512229149485751622013-08-29T14:35:37.875+03:002013-08-29T14:35:37.875+03:00Aşkın salçayı eğer hava almayacak şekilde kavanoza...Aşkın salçayı eğer hava almayacak şekilde kavanoza koyduysan buzdolabında saklamana gerek yok.Direk güneş görmeyen serin bir yerde de saklayabilirsin.Ama hava alacak şekilde hemen açılabilecek bir kavanozdaysa buzdolabında saklaman önerimdir.. Hava ile temasını kesmek için üzerine biraz sıvı yağ ilave edebilirsin..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-39593397984389498882013-08-27T17:38:05.081+03:002013-08-27T17:38:05.081+03:00Selam ben Aşkın tencerede kaynatilan salcayi da t...Selam ben Aşkın tencerede kaynatilan salcayi da tüm islemi bittikten sonra buzdolabinda mi saklamamiz gerekiyor?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-29637000024233045042013-08-23T20:13:01.984+03:002013-08-23T20:13:01.984+03:00Elifcim emek olmadan yemek olmuyor.. Aslında kolay...Elifcim emek olmadan yemek olmuyor.. Aslında kolaydır ama azıcık uğraşacaksın.. Bu sıralar beni görsen şaşarsın.. <br />Tamam daha bişey yapmıycam diyorum ama tazecik domatesleri biberleri görünce şunu da yapayım bunu da yapayım diyor sonuçta da baya yoruluyorum.. Kışın yerken yorgunluğu unuturuz inşallah..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-90570423241530910742013-08-23T12:15:24.187+03:002013-08-23T12:15:24.187+03:00iyi günler ben elif sizin sayenizde ilk defa biber...iyi günler ben elif sizin sayenizde ilk defa biber salçası yaptım dün akşamdan beri uğraşıyorum Allahtan biberlerim azdı deneme amacıyla yaptım tek başına zor oluyor ama inşallah güzel olur mutfak biraz battı ama inşallh güzel olmuştur kaynarken çok fokurduyor ve heryeri batırıyor.çok sağolun.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-75699516333212331402013-08-22T09:12:01.109+03:002013-08-22T09:12:01.109+03:00Kabukları ile rondodan geçirerek de yapabilirsiniz...Kabukları ile rondodan geçirerek de yapabilirsiniz.. Hatta bu şekliyle daha da vitaminli olur.Ama yemekte kullanacağınız zaman o kabuklar gözünüzü rahatsız edebilir.. Eğer rondonuz kabukları gözükmeyecek şekilde küçültüyorsa sorun olmaz sanırım..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-82134776936108129572013-08-22T09:10:03.221+03:002013-08-22T09:10:03.221+03:00Teşekkür ederim..Teşekkür ederim..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-2256587566285711732013-08-22T01:02:46.997+03:002013-08-22T01:02:46.997+03:00Kabukları ile beraber rondodan gecirip aynı tarifi...Kabukları ile beraber rondodan gecirip aynı tarifi yapsak nasil olur...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-60744905479292339652013-08-19T18:59:35.489+03:002013-08-19T18:59:35.489+03:00Salçanız kadar ,kavanozlar da çok güzell.elinize s...Salçanız kadar ,kavanozlar da çok güzell.elinize sağlık..sedirnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-39079401716909929152012-09-10T18:36:07.814+03:002012-09-10T18:36:07.814+03:00Evde yapılan tüm yiyecekler elbetteki hazırdan her...Evde yapılan tüm yiyecekler elbetteki hazırdan her zaman iyi olacaktır..<br />Dışarıdan hazır aldığğımız her şeyde binbir türlü dalavere var bizim bildiklerimiz devenin yanında pire,bu yüzdende yapabildiğimiz kadar kendimiz hazırlayalım..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-15554256914947698422012-09-10T18:33:19.757+03:002012-09-10T18:33:19.757+03:00kolay gelsin..
kolay gelsin..<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-6087773391229437552012-09-09T07:28:51.047+03:002012-09-09T07:28:51.047+03:00katkısız biber salçası bence çok güzel olur.domate...katkısız biber salçası bence çok güzel olur.domates salçasınıda evde yapıyoruz.hazır olanların içinde zehirli maddeler varmış. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-32594681953265692782012-09-09T07:25:17.033+03:002012-09-09T07:25:17.033+03:00biber salçasını deneyeceğiz.teşekkürlerbiber salçasını deneyeceğiz.teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.com