tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post596691175168592294..comments2023-12-25T17:05:37.311+03:00Comments on Sevgiden Esintiler: Olgun İncir Reçeli TarifiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-79419120208553766022015-08-03T15:33:05.018+03:002015-08-03T15:33:05.018+03:00Olgunlasmis incir receline kabuk tarcin da atin bi...Olgunlasmis incir receline kabuk tarcin da atin biraz onunla kaynadiktan sonra cikarin harika lezzet veriyo mutlska deneyin <br />sebahat gomecAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-15007020321837137832013-09-11T18:31:49.088+03:002013-09-11T18:31:49.088+03:00Reçelinizi koyulaştırmak için içindeki incirleri e...Reçelinizi koyulaştırmak için içindeki incirleri ezmeden çıkarın suyunu biraz daha kaynatın koyulaşacaktır..İstediğiniz kıvama gelince incirleri tekrar ilave edin bir taşımda o şekilde fokurdasın sonra tekrar kavanoza alın bu şekilde reçeliniz biraz daha koyulaşmış olacaktır..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-80692565045933555112013-09-10T16:22:43.694+03:002013-09-10T16:22:43.694+03:00geçen gün pazardan incir alacaktımki reçellik küçü...geçen gün pazardan incir alacaktımki reçellik küçük incirler vardı onlardan aldım bir kilo tıpkı tariftekinin aynısını yaptım hatta yaklaşık en az 1 saat kaynattım limonda kattım soğuduktan sonra katılaşır diye düşündüm ve dün baktımki sıvı halinde tadı çok güzel ama birazcık sıvı acaba nerde yanlış yaptım yada nasıl bir düzenleme yapıp onu biraz kalın hale getirebilirim yardım ederseniz sevinirim Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04514840080748025846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-66822942354875539682013-09-05T16:56:06.121+03:002013-09-05T16:56:06.121+03:00Benim burada kullandığım incirler ham değildi; gay...Benim burada kullandığım incirler ham değildi; gayet olgunlardı aksine..<br />Dolayısı ile de kireçte bekletmedim. Bu incirler olgun olduğu için ister istemez dikkat etmezseniz dağılabiliyor.. Ham incirle de kireçte bekleterek reçel yaptım. Ama tarif yayınlnmak üzere arşivde bekliyor ama kireç sayesinde hiç dağılmadılar emin olabilirsiniz.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-43398902415396563472013-09-05T16:30:26.710+03:002013-09-05T16:30:26.710+03:00incir reçeline bayılırım tabi hazır olanınından ba...incir reçeline bayılırım tabi hazır olanınından bahsediyorum fakat tadını çok merak ettim benim bildiğim ham incirler kirece basılarak yapılıyor bu şekilde tadı nasıl olur incirler dağılmazmı valla yapcam hafta sonu normalde reçel yapmamamaya karar vermiştim sağolsun eşim hiç yemez yaparım dağıtırım ama bunu kesin yapmam lazım yapıpda burda yorumlamam lazım :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04514840080748025846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-74423246254645386742013-08-27T17:20:41.637+03:002013-08-27T17:20:41.637+03:00Evet güzel fikir unutmazsam bir daha yaptığımda de...Evet güzel fikir unutmazsam bir daha yaptığımda deneyelim.. Reçel ve kuru yemiş ikilisi uyumlu..<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-45743352797148623582013-08-27T15:44:23.167+03:002013-08-27T15:44:23.167+03:00incir recelini yaparken içine tatlı badem koymayı ...incir recelini yaparken içine tatlı badem koymayı dene , degişik bir tat ve sunuma sahıp olursunAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-3536203759706443002013-08-27T15:42:58.534+03:002013-08-27T15:42:58.534+03:00incir recelini yaparken tatlı bademde katabılırsın...incir recelini yaparken tatlı bademde katabılırsın sunarken değişik oluyor :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-68521300891674514872012-09-04T22:07:31.345+03:002012-09-04T22:07:31.345+03:00Aslında her zaman ilk tercihim pişmeden taze tazes...Aslında her zaman ilk tercihim pişmeden taze tazesi..<br /><br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-15276900909639055872012-09-04T19:56:22.923+03:002012-09-04T19:56:22.923+03:00benımde pek aram yok ama ıncıre bayılırımmbenımde pek aram yok ama ıncıre bayılırımmnohut odahttps://www.blogger.com/profile/04249897980826151699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-14855698955498220602012-09-04T16:22:29.591+03:002012-09-04T16:22:29.591+03:00Seyhan pek ilginçmiş tane ile incir.. Sizin orda i...Seyhan pek ilginçmiş tane ile incir.. Sizin orda incir kıtlığımı var nedir ne kadar pahalıya gelir öylesi.. Türkiyeye gelince burda yap en iyisi sen..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-19880539847700901422012-09-04T16:18:01.987+03:002012-09-04T16:18:01.987+03:00inciri oldum olasi hep sevdim. recelinden ziyade t...inciri oldum olasi hep sevdim. recelinden ziyade tazesini:) burada inciri geenellikle tane ile satiyorlar. tanesi 1$ bazende kucuk bir kabin icinde kucuk kucuk 4-5 incir 4/5$. :(((( Biz incir recelimizi Turk bakkalindan almaya devam edelim:) ellerine saglik... cok cok cooook guzel gorunuyor. our twins of N.Y./SEYHANhttps://www.blogger.com/profile/14200716292992327920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-8780531175940256552012-09-04T13:37:41.016+03:002012-09-04T13:37:41.016+03:00Esra;
Olmamış incirle olanı benimde ilgimi çekmişt...Esra;<br />Olmamış incirle olanı benimde ilgimi çekmiştir hep..<br />Bu reçelinde görüntüsü kadar tadıda güzel ,yoğun bir tadı var..<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-85824108650219880012012-09-04T13:36:11.755+03:002012-09-04T13:36:11.755+03:00Meyvanın yasak olması üzücü ama bende çok severek ...Meyvanın yasak olması üzücü ama bende çok severek yemiyorum ablam bu reçelleri ;hediye niyetine severek yiyenlere ikram olsun. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-56169067633004494552012-09-04T13:23:57.289+03:002012-09-04T13:23:57.289+03:00muhteşem görünüyoo!!.olgunlaşmamış incirle denemek...muhteşem görünüyoo!!.olgunlaşmamış incirle denemek istiyordum bu reçeli,ama görüntü olarak olgun incirler daha iştah açıcı.tadı nasıl onu merak ettim şimdi.ellerinize sağlıkÖcal-Mutfak-Esrahttps://www.blogger.com/profile/05904387898630867447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-69380690811384366322012-09-04T12:31:41.201+03:002012-09-04T12:31:41.201+03:00ya sevgi ben bunlari görünce nasil dayanayim
bird...ya sevgi ben bunlari görünce nasil dayanayim <br />birde meyva yasak ne edecegiz simdi <br />sizlere sifa olsun ellerin dert görmeye benim yerimede yiyin <br />selam ve dua ile canim Allah ne verdiysehttps://www.blogger.com/profile/07168211904158176528noreply@blogger.com