tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post7826943769201533203..comments2023-12-25T17:05:37.311+03:00Comments on Sevgiden Esintiler: PALYAÇO KÜLAHI (Milföylü Külah Tatlı).....Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-90865017374666528592014-09-16T14:46:10.167+03:002014-09-16T14:46:10.167+03:00cumartesi den yapcam icin hazirliklari cunartesi g...cumartesi den yapcam icin hazirliklari cunartesi gunu yapsam olurmu pazar çalışıyorum hemen yumusarmi yada hazir bulundurup sabh korunde kremasini doksemolurmu .birde kullahlar alttan akitmiyor kremayi degil mi. Inst. Veya face sayfaniz varsa takip etmek isterim tesekkurleriremnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-674669983250945872014-07-19T15:29:49.521+03:002014-07-19T15:29:49.521+03:00hep yapıcam güyaaa..hep yapıcam güyaaa..Dilek'le Mutfaktahttps://www.blogger.com/profile/13102403156473496200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-44248748042470938122014-04-03T12:54:37.918+03:002014-04-03T12:54:37.918+03:00Sevgi hanim bigun onceden yapılamıyor muSevgi hanim bigun onceden yapılamıyor muAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-47060039364715706812013-12-23T17:21:26.071+02:002013-12-23T17:21:26.071+02:00Milföy hamuru pişirilince hemen tüketilmesi gereki...Milföy hamuru pişirilince hemen tüketilmesi gerekiyor aksi halde tazeliğini kaybediyor.. Bir gün önceden hazırlayıp iç kremasını koyup dolapta saklamanız dada sonuç aynı olacaktır.. Yani bu güzel lezzet bir gün sonrasında aynı tadı vermez..İçine koyacağınız krema milföy külahları yumuşatır külahtaki o kıtırlıktan ertesi güne eser kalmayabilir..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-14255156056565746462013-12-23T17:21:09.343+02:002013-12-23T17:21:09.343+02:00Bu yorum yazar tarafından silindi.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-59795153756014667462013-12-23T14:02:59.884+02:002013-12-23T14:02:59.884+02:00adsız
merhabalar gerçekten çok güzel gözüküyorlar ...adsız<br />merhabalar gerçekten çok güzel gözüküyorlar ellerinize sağlık.Benim bir sorum olacak ben bir gün önceden yapıp ertesi gün kızımın okuluna götürmek istiyorum.Hazırlayıp iç kremasını doldurup dolaba koysam sabahta okula götürsem tadıyla ilgili sıkıntı olurmuSevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-79795394446132312572013-12-17T21:02:18.170+02:002013-12-17T21:02:18.170+02:00Selda Hanım her milföyle olur olmasına da tanınmış...Selda Hanım her milföyle olur olmasına da tanınmış bildik markaları kullanırsanız sonuç daha memnun edici olur .. Süper fresh kullanmadım ama olur herhalde neden olmasın..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-15210616796449718212013-12-17T18:40:08.364+02:002013-12-17T18:40:08.364+02:00bir sorum var? ben de misafirime yapıcam da, acaba...bir sorum var? ben de misafirime yapıcam da, acaba her milföyle olur mu? mesela ben de super fresh milföy var ondan da olur mu ki ?sosyetepazarimm.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11081902740704309284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-67921275150119685582013-04-09T19:05:41.705+03:002013-04-09T19:05:41.705+03:00Ben yasemin yine :) Peki bir paket milföyden kaç t...Ben yasemin yine :) Peki bir paket milföyden kaç tane çıkıyor? Cuma günü misafirim var, yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç yapmadım, ama tadını biliyorum. Sizinki de pek iştah açıcı görünüyor, ellerinize sağlık..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-81215233812855627032013-04-08T11:22:24.961+03:002013-04-08T11:22:24.961+03:00Yasemin iç krema da kullandığım süt kreması pasta ...Yasemin iç krema da kullandığım süt kreması pasta kreması değil markette minik kutularda satılıyor ama olmazsa olmazı değil toz kremşanti de ilave edilebilir tabii.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-17533604730913449782013-04-07T23:57:31.361+03:002013-04-07T23:57:31.361+03:00İyi geceler Sevgi Hanım. Ben Yasemin. İç kremanın ...İyi geceler Sevgi Hanım. Ben Yasemin. İç kremanın tarifinde yarım paket çiğ krema yazıyor. Bu ne kreması, hazır pasta kreması falan mı? Onun yerine krem şanti kullansak olmaz mı? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-26306833207809666522012-12-22T19:11:16.125+02:002012-12-22T19:11:16.125+02:00Elif ;külah kalıpları milföyler piştikten sonra çı...Elif ;külah kalıpları milföyler piştikten sonra çıkarıyoruz..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-1308684910862463172012-12-22T18:28:19.014+02:002012-12-22T18:28:19.014+02:00İYİ AKŞAMLAR BEN ELİF GÖRÜNTÜ SÜPER UĞRAŞTIRICI ŞE...İYİ AKŞAMLAR BEN ELİF GÖRÜNTÜ SÜPER UĞRAŞTIRICI ŞEYLERİ SEVERİM YALNIZ KALIP OLARAK KULLANDIĞINIZ KULAHLARI PİŞTİKTEN SONRAMI ÇIKARIYOSUNUZ. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-59746591882980355752012-10-12T10:34:37.279+03:002012-10-12T10:34:37.279+03:00Gözde teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..
K...Gözde teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.. <br />Krema çok uğraştırmıyor aslında ama puding kullanayım dersen kıvamının koyu olması gerekir ki külahlara konulunca akmasın.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-9262208306128892422012-10-11T16:07:51.242+03:002012-10-11T16:07:51.242+03:00COK GÜZEL GÖZÜKÜYOR SİTENIZ COK GUZEL EMEĞİNİZE EL...COK GÜZEL GÖZÜKÜYOR SİTENIZ COK GUZEL EMEĞİNİZE ELINIZE SAĞLIK DENEMEM LAZIM :)AMA BUNU PUDINGLEDE YAPSAK OLMAZMI YADA BÖYLE KREMA FILAN UĞRAŞMASAKDA NORMLA MUHALLEBI YAPIPDA DOKSEK GÜZEL OLMAZMI ?GÖZDEhttps://www.blogger.com/profile/13101302675277480422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-39505881514735516062012-03-18T10:25:36.627+02:002012-03-18T10:25:36.627+02:00Bu tarifi deneyenler çok nefis olduğunu söylüyor a...Bu tarifi deneyenler çok nefis olduğunu söylüyor ama hiç denemek kısmet olmadı. İnşallah bende en kısa zamanda deneyip paylaşmak istiyorum. Sevgiyleeviminhuzuruhttps://www.blogger.com/profile/03335672869427423223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-22839431532508040302012-03-12T17:16:44.139+02:002012-03-12T17:16:44.139+02:00Mükemmel gözüküyor.Böyle değişik şeylere bayılırım...Mükemmel gözüküyor.Böyle değişik şeylere bayılırım.Sitende çok güzel,emeğine sağlık...Gelinciğin Lezzet Dünyasıhttps://www.blogger.com/profile/02655875927113966974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-45000443551089382492012-02-10T19:03:09.855+02:002012-02-10T19:03:09.855+02:00Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.sevgidenesintilerhttp://www.fullcanlitvizle.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-4414486303756006772012-01-21T07:31:33.135+02:002012-01-21T07:31:33.135+02:00Merhaba,
Bir İzmirli olaraka en sevdiğim tatlılard...Merhaba,<br />Bir İzmirli olaraka en sevdiğim tatlılardan biridir torpil. Çok güzel olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık, Az sonra mutfağa girip yapıcam bu tatlıyı tarif için tşkkr:)) sevgiler...Fatosca Tadlarhttps://www.blogger.com/profile/16432043708407342646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-9017869893516507942011-11-26T23:02:07.410+02:002011-11-26T23:02:07.410+02:00harika bi sey süper bi düşünce tebrik ediyorum ger...harika bi sey süper bi düşünce tebrik ediyorum gerçekten maasallah!!iremnurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-3531905340543806242011-02-28T21:44:01.505+02:002011-02-28T21:44:01.505+02:00Adsız arkadaşım Ben hazır kalıp kullanmadım kiEğer...Adsız arkadaşım Ben hazır kalıp kullanmadım kiEğer hazır metal kalıp kullansaydım dediğin gibi yağlayıp kullanmam yeterli olacaktı.<br />Metal kalıp yerine hazır yenilebilir külah kullandım milföyün içinden kolay çıksın diyede yağlı kağıda sardım. Okey...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-17978624758864089022010-11-06T02:02:20.057+02:002010-11-06T02:02:20.057+02:00slm,,tesadüf sayfalari gezerken gördüm kalipli tat...slm,,tesadüf sayfalari gezerken gördüm kalipli tatlilarinizi bende yapiyorum bunlri ama anlamadim yagli kagitlara neden sardiniz.....biraz siviyagla yaglayinca bukadar eziyete gerek yok ,,deneyin afiyet olsun...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-57120508018315102212010-09-29T12:54:17.933+03:002010-09-29T12:54:17.933+03:00good points and the details are more precise than ...good points and the details are more precise than somewhere else, thanks.<br /><br />- MurkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-72011536272024626262010-06-10T16:39:05.766+03:002010-06-10T16:39:05.766+03:00Şenay bu tarif bir çok yer ve gün için yapılabiir ...Şenay bu tarif bir çok yer ve gün için yapılabiir seninde dediğin gibi çk şık ve lezzetli..<br /><br />Esraa bu külahları anında yapıp yemek lazım kalınca milföyün hali malum..Ama öyle başka tariflerin yanında bunuda yapayım dersen zor yetiştirebilirsin sende tecrübe etmişsin..Diğerlerini hazırlayacaksın son gün bunu yapacaksınki misafirlerede zaman ayırabilesin di mi?sevgihttp://www.sevgidenesintiler.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-48726779886051184302010-06-10T00:22:31.827+03:002010-06-10T00:22:31.827+03:00GEÇENLERDE BENDE YAPTIM..BİR KAÇ ÇEŞİDİN YANINDA Y...GEÇENLERDE BENDE YAPTIM..BİR KAÇ ÇEŞİDİN YANINDA YAPINCA ÖLDÜM BİTTİM..BÖYLE İŞÇİLİKLİ OLANLARA ÖZEL ZAMAN AYIRIP YAPMAK LAZIM ..TADI ÖYLE ÇIKIYOR ÇÜNKÜ..OOK LEZZETLİ AMA...ELİNE SAĞLIK..esrahttps://www.blogger.com/profile/16581556109868815264noreply@blogger.com