tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post816999208766211458..comments2023-12-25T17:05:37.311+03:00Comments on Sevgiden Esintiler: Damla Çikolatalı Sünger Kek ve Kek Pişirirken Dikkat Edilecek Püf NoktalarAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-27908218388637886132015-07-14T00:59:33.877+03:002015-07-14T00:59:33.877+03:00Damla çikolatalar kekin icerisinde pstkten sonra e...Damla çikolatalar kekin icerisinde pstkten sonra eriyomu mesela ben tane tane kalmasını istyrum nssl olcak .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-85688226853494510042014-03-27T19:31:07.599+02:002014-03-27T19:31:07.599+02:00kek piştikten sonra kalıbı hemenmi ters çevirmek l...kek piştikten sonra kalıbı hemenmi ters çevirmek lazım yoksa biraz kalıpta bekletmekmi lazım ben kalıbımı yagladıgım halde bile kekim hep parçalanıyor :(( zuhalAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-87104781023186583802013-10-03T13:59:21.348+03:002013-10-03T13:59:21.348+03:00harıka gorunuyor canım ellerine saglıkharıka gorunuyor canım ellerine saglıkmarifet ellerimizdehttps://www.blogger.com/profile/04291304471124334384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-23772509570456779852013-10-03T11:54:47.021+03:002013-10-03T11:54:47.021+03:00sevgicim merhaba,
kek ile ilgili harika püf nokta...sevgicim merhaba,<br /><br />kek ile ilgili harika püf noktaları paylaşmışsın, ellerine sağlık, kek de süper görünüyor:) bu püf noktalara ben de bir katkıda bulunmak istersem, kabartma tozunu un ile karıştırıp eleyerek kek karışımına transfer edilebileceğini söyleyebilirim :) <br />kolay gelsin, sevgiler kemalpasatatlisi.comhttp://www.kemalpasatatlisi.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-51178489151985101292013-10-01T20:22:40.235+03:002013-10-01T20:22:40.235+03:00Damla çikolatalı kek yapacaktım çok iyi oldu bu ta...Damla çikolatalı kek yapacaktım çok iyi oldu bu tarif denemek için sabırsızlanıyorum. Verdiğiniz püf noktalarına dikkat edeceğim umarım başarılı olur.<br />Sevgiyle kalın.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13548372594793054139noreply@blogger.com