tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post952535579994209384..comments2023-12-25T17:05:37.311+03:00Comments on Sevgiden Esintiler: LUTENİTSA (Kahvaltılık Sos, salça)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-29192327098313258912017-09-12T09:34:43.314+03:002017-09-12T09:34:43.314+03:00Havuc koymasak olmazmı 😊Havuc koymasak olmazmı 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-10144259969036395232017-08-06T15:22:04.548+03:002017-08-06T15:22:04.548+03:00Bende aryordum aslinda tesekkurlerBende aryordum aslinda tesekkurlerAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13623549095627771226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-2638592118272288682015-09-02T01:36:01.888+03:002015-09-02T01:36:01.888+03:00Eğer hazırladığınız reçel sos her neyse hemen kull...Eğer hazırladığınız reçel sos her neyse hemen kullanırım (bir kaç gün içinde) diyorsanız kavanoza soğuttuktan sonra koyup buz dolabında muhafaza edebilir bir kaç gün içinde de tüketebilirsiniz.<br />Yok ben kışlık saklayayım uzun süre zarfında tüketirim derseniz de yaptığınız şeyi kavanoza kaynarken doldurup kapakları sıkıca kapatmalı ve kavanozu ters çevirmelisiniz. Soğuyunca da kapaklar açılmayacak şekilde sıkıca kapanmış mı kontrol edin.<br /> Bu şekilde uzun süre hazırladığınız şeyi bozulmadan muhafaza edebilirsiniz.. <br />Umarım cevap yeterince açıklayıcı olmuştur..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-89917253101072685472015-08-04T10:06:40.295+03:002015-08-04T10:06:40.295+03:00Bir sey soracagim sevgi hanim su kavanoz islemi b...Bir sey soracagim sevgi hanim su kavanoz islemi bazi recel veya baska bir malzeme kimi zaman sicaken doldurun kimi zaman ise soguk doldurun deniliyo sade kapaklari kaynatmamizi soyleniyor kapak sicak kaynatip kapatmamizi hangisi nelere uygun olur detayli bilginize muracat<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-70946438707797313682013-10-09T21:57:03.706+03:002013-10-09T21:57:03.706+03:00ben de bulgaristan göçmeni olarak çok severim ama ...ben de bulgaristan göçmeni olarak çok severim ama tarifi kimden aldıysanız biraz eksik nacizane lütenitsada sirke ve sarımsak olmaz onun yerine soğan ve karabiber vardır ayrıca biber oranı domatesten daha fazladır ve robottan geçirmek yerine malzemeler biber patlıcan közlenip,havuçlar haşlanıp.domates ve soğan çiğ olarak et makinasından çekilerek yapılır,sizin yaptığınızda mutlaka güzel olmuştur ama bide dediğim gibi deneyin.pişman olmazsınız.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-7698474870682623782013-10-04T17:11:19.655+03:002013-10-04T17:11:19.655+03:00tarifinizi ramazan ayında görmüştüm ve allah nasip...tarifinizi ramazan ayında görmüştüm ve allah nasip ederse yapacam demiştim bugün babama bütün mazemelerini aldırdım doğraması biraz zaman aldı ama bitirdim şuanda tüpte suyunu çekmek üzere tarifiniz için teşekkürler elinize emeginize sağlık darısı diğer tariflerin başına... zübeydeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-37013132230307435122013-09-22T14:10:08.515+03:002013-09-22T14:10:08.515+03:00ben yaptım 3 kaşığa yakın tuz atmışım tuzlu oldu a...ben yaptım 3 kaşığa yakın tuz atmışım tuzlu oldu ama çoktan kavanozlara koydum bunu önleyebilceğim bşey var mı?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-40054429512107884662013-09-21T17:27:25.288+03:002013-09-21T17:27:25.288+03:00Evet benim yaptığım bıçakla değilde çatalla ekmeği...Evet benim yaptığım bıçakla değilde çatalla ekmeğin üzerine koyuyoruz ama bu tarifi ilk kez yaptım müthiş iştah açıyor sonuç kötü olacak gibi ****kilolar****TIK -TIK TIKLAR MISINIZhttp://www.ersag.gen.trnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-23223294608939531972013-09-20T11:38:06.269+03:002013-09-20T11:38:06.269+03:00Malzemelerin robottan geçirilmesindeki amaç sürüle...Malzemelerin robottan geçirilmesindeki amaç sürülebilir bir kıvam elde edebilmek içindi.. Ama sizin yaptığınız gibi de çok hoş oluyor tabii renkler birbirine karışmamış oluyor..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-80422967074068498322013-09-19T20:46:27.128+03:002013-09-19T20:46:27.128+03:00çok güzel bir tarif ellerinize sağlık ben patlican...çok güzel bir tarif ellerinize sağlık ben patlican ve biberleri blendırlamadım minik mink doğrdım.sanki renk daha güzel oluyor teşekkürler....TIK -TIK TIKLAR MISINIZhttp://www.ersag.gen.trnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-36713748919384085192013-09-13T21:32:37.194+03:002013-09-13T21:32:37.194+03:00Bende taze mevsiminde buldugum gördüğüm herşeyi da...Bende taze mevsiminde buldugum gördüğüm herşeyi dayanamayıp alıyorum.Eeee haliylede abartmıyorum 10 gündür mutfaktan çıkamadım.Yok yok şükür derin dondurucumda.Lezzetli bir sos ararken bu sayfayı gördüm,malzemeler hazır ama hiiçççç halim kalmadı :D 16 aylık bir oglum ve karnımdada minişim var.Yinede azimliyim bu önümdeki iki gün mutlaka yapacağım.umarım çok lezzetli olur.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-35816644990303878942013-09-11T10:21:34.903+03:002013-09-11T10:21:34.903+03:00sevgi hanım ne zamandr gremedım hamıleyım son ayda...sevgi hanım ne zamandr gremedım hamıleyım son aydayım bıraz zorlanır oldum cvp yazamadım... bu arada lutenitsa sosunu yaptım harıka oldu esım bayıldı ozellıkle herseye kullanabılıyorum arkadaslarda yapıyolar onlarda begendı sıze cok tsk ederm allah razı olsun yardımlarnızdan dolayı. dedgınız gbı kıslık deıl sadece her konuda yardımcımsın canım benım...:* Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09664552355952114109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-37103768286336744932013-09-07T21:26:34.912+03:002013-09-07T21:26:34.912+03:00Sevgili Elif o halde hoşgeldin bloğuma..
Bir zaman...Sevgili Elif o halde hoşgeldin bloğuma..<br />Bir zamanlar bende senin gibiydim ama bazı koşullara dikkat edersen sorun çıkmadan konservelerini yapabilirsin..<br />Bozulan hava alan konserve zaten işaret veriyor bunları bilirsen sorun olmaz..<br />Hazırlıkları anlatırken genellikle detaylı anlatmaya çalışıyorum okursan inceliklerini öğrenebilirsin..<br />Bu sosu buzluktada saklayabileceğini düşünüyorum..Ama küçük porsiyonlar şeklinde saklarsan kullanırken ve çözdürürken kolaylık olur..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-56678134428406205512013-09-07T18:27:07.712+03:002013-09-07T18:27:07.712+03:00ben elif
sevgi hanım sitenizi fasülye saklama yönt...ben elif<br />sevgi hanım sitenizi fasülye saklama yöntemlerini ararken buldum. benim gibi acemi henüz 1 yıllık ev hanımları için çok aydınlatıcı bir siteniz var. bu sosu da ilk kez duydum ama ben bu kavanoz işinden çok korkuyorum. malum hava alma tehlikesi olabiliyor bozulma vesaire. bu karışımı soğuduktan sonra kaplara koyup buzlukta da saklaya bilir miyiz. bu konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim. SEVGİlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-17441699634895501012013-09-06T14:26:45.440+03:002013-09-06T14:26:45.440+03:00sizin sitenize bakarak bende bu sene lutenitsa yap...sizin sitenize bakarak bende bu sene lutenitsa yaptım.sizin tarifinizdeki ölçüleri birebir kullandım.tadına baktığımda güzel olmuştu.ilk kez yaptım yani.bakalım kışın makarnalarda falan güzel olursa eger her sene yaparım.sizinde elinize sağlıkAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09554228054574715944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-31012238760865642772013-09-05T16:11:21.676+03:002013-09-05T16:11:21.676+03:00MRB BENDE SİTENİZİ TESADÜFEN BULDUM BENİM TANIDIĞI...MRB BENDE SİTENİZİ TESADÜFEN BULDUM BENİM TANIDIĞIM GÖÇMEN BİR ABLAM VARDI ODA YAPIYOR YEMEDE YANINDA YAT RESMEN AMA O DOMATES YERİNE SALÇA KOYUYOR VE ZEYTİNYAĞINI ENSON EKLEYİP NERDEYSE 1 LT ZEYTİNYAĞI KULLANIYOR ŞEKER VE SARIMSAK KULLANMIYORDU AMA BÖYLEDE GÜZEL OLUR HERHALDE ELLERİNİZE SAĞLIK EN KISA SÜREDE DENEYECEĞİM İNŞ.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04514840080748025846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-67927315629609499732013-09-05T15:51:04.956+03:002013-09-05T15:51:04.956+03:00:)):))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-29237263741300782772013-09-05T15:50:48.524+03:002013-09-05T15:50:48.524+03:00Feride Hanım blog hakkındaki düşünceleriniz için t...Feride Hanım blog hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederim.. Sevgiden esintiler sadece kışlıklarınız için değil tüm mutfağınız için yardımcınız olsun inşallah.. inşallah..Arkadaşlarınıza önerdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim..<br />Bu arada kışlık hazırlıklar hediye çekilişimize katılmayı düşünmez misiniz belki de size çıkar belli mi olur? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-48408262178716861372013-09-05T14:03:03.070+03:002013-09-05T14:03:03.070+03:00bu arada ismim feride topuz. google hesabıyla gond...bu arada ismim feride topuz. google hesabıyla gonderdım esımın ısmı gttı k.bakmayın hoscakalın..:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09664552355952114109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-31736092562820736682013-09-05T14:01:57.429+03:002013-09-05T14:01:57.429+03:00slm sevgi hanım tariflerinizden esinlenmemek mümkü...slm sevgi hanım tariflerinizden esinlenmemek mümkün deil ne yapsanız yapmaya calısıyorum bu siteye grdıgımden berı hergun bı bakıp cıkıyorum allah razı olsun kıslık ve mutfaktakı yardımcım SEVGİDEN ESİNTİER.COM herkese tavsıye edıyorum arkadaslarmda bayılıyo size hayranız sevgiler canım...:*Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09664552355952114109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-55320578729986944132013-09-02T22:16:44.992+03:002013-09-02T22:16:44.992+03:00Çok ufaltmadan olabilir aslında..Çok ufaltmadan olabilir aslında..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-11223060607023472412013-09-02T20:53:19.386+03:002013-09-02T20:53:19.386+03:00selam ve sevgiler,bu tarife ceviz içi eklesem soru...selam ve sevgiler,bu tarife ceviz içi eklesem sorun olur mu dersiniz sevgi hanım?devrimhttps://www.blogger.com/profile/18110001092751939716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-73614878905882085752013-07-17T10:49:27.344+03:002013-07-17T10:49:27.344+03:00Candpdr sosta sarmısak şart değil o lezzeti arttır...Candpdr sosta sarmısak şart değil o lezzeti arttırmak içindi.. İstemiyorsanız koymaya bilirsiniz ama lezzeti biraz yavan olur belirteyim.. Size önerim bir kaç tanesini sarmısaklı yapmanızdır..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344902389324133106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-48367662630726137852013-07-17T01:10:15.014+03:002013-07-17T01:10:15.014+03:00merhaba,
kışlık ürünlerinizi nasıl sakladığınızdan...merhaba,<br />kışlık ürünlerinizi nasıl sakladığınızdan girdim bu sosun tarifinde buldum kendimi:) benim tek sorum sosda sarımsak şartmı...işe giderken ekmeğime şöyle güzelce koyup yemek istiyorumda...malum sarımsak olunca haftasonuna kalıoo hatta bazen kalamıoyr bile...lütfen sarımsaksızda olur deyin..çok heveslendim çünkü yapmaya:)Hülya KAYMAKhttps://www.blogger.com/profile/15376484908876753176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1185580108745786311.post-17060888022832888272013-04-16T20:32:03.283+03:002013-04-16T20:32:03.283+03:00Lutenitsa..O nasıl güzel bir lezzettir öyle Sevgi ...Lutenitsa..O nasıl güzel bir lezzettir öyle Sevgi Hanımcım:))Bende yaptım sizin tarifinizle..Sonuç muhteşem oldu:))Makarnaya da ete de yakışıyor , kahvaltıda da ekmeğe de sürüp yiyebiliyor insan..Bayıldım , bayıldık:))Çok teşekkür ederim..Bende uygun bir zamanda paylaşacağım resimlerimi..Sevgiler :))Zeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.com